Sådan forholder vi os til Coronavirus

Vi følger de regionale retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Det betyder, at det ikke vil være muligt at besøge os i perioden fra d. 25. december t.o.m. d. 28. februar 2021. Værkstederne holder åbent som normalt, så du stadig kan aflevere din bil på værkstedet. Ligeledes prioriterer vi biler indenfor beredskabet og biler indenfor samfundskritiske erhverv.

Selvom det ikke er muligt at besøge os, vil det fortsat være muligt at være i kontakt med os digitalt og telefonisk. Du kan bl.a. booke en salgsrådgiver, hvilket du kan læse mere om her.

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

94ad8e95-021b-4e13-9266-8a6151d99732_637197006378382840.jpg

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på tlf. eller mail.

 

 

Oplev bilen hjemme – aftal et videomøde
Vi tilbyder, at man kan opleve en af vores nye eller brugte biler via video på din mobil. Kontakt os på tlf. eller mail og hør mere om mulighederne. Eller læs mere her.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

94ad8e95-021b-4e13-9266-8a6151d99732_637197004718887250.jpg

__________________________________________________________________________________________________________

For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og os.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Hvis du har nogen spørgsmål eller lignende, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os