Nye varebiler - Volkswagen Silkeborg

Nye varebiler

Volkswagens populære erhvervsbiler er bygget til virksomheder, som har brug for et køretøj, der aldrig svigter. I mere end 70 år har Volkswagen bygget erhvervsbiler. Derfor ved vi, hvad der kræves af en bil, som dag ud og dag ind, er jeres vigtigste arbejdsredskab. Alle vores modeller er kendetegnet af tysk kvalitet med driftssikkerhed og køreegenskaber i verdensklasse.

Personlig kontakt og fremvisning på din adresse

Vi ønsker at skabe et tæt samarbejde med erhvervsdrivende i hele vores opland. Vores Erhvervscenter står derfor altid til rådighed med god vejledning, når der skal købes ny varevogn. Blandt andet har vi Danmarks nok bedste leasingtilbud, som vi tilpasser lige netop til jeres virksomhed. Kontakt vores Erhvervscenter. Vores medarbejdere kommer gerne ud og viser vores biler på jeres adresse.

Erhvervsleasing - skræddersyet til dine behov

Med Volkswagen Erhvervsleasing kan du få lige præcis den varevogn, der passer til dit behov. Det er altid inkl. et Service- & Reparationsabonnement. Og så har du mulighed for at tilvælge fx forsikring, så du får samlet pakke hos os.
Se priser på Erhvervsleasing 

ConnectedFleet - overblik over din virksomheds køretøjer

ConnectedFleet er et flådestyringsværktøj, der hjælper dig som flådeejer til at bevare overblikket over dine biler og holde din forretning godt kørende. Du bliver hele tiden opdateret om bilernes sundhedstilstand, så du altid kender status på din flåde og på den måde bedre kan optimere på driften. Og har du brug for at få dine biler på værksted, hjælper vi dig hurtigt op på liften, så du kan komme tilbage på vejen i en fart. Produktet er gratis for dig som kunde, når du vælger en Volkswagen Erhvervsbil.
Læs mere om ConnectedFleet

Sig farvel til uventede værkstedsregninger

Hos Volkswagen Erhvervsbiler ved vi, at din bil er din værktøjskasse. Vores motto er: Op på liften og ud på vejen igen. Fordi vi ved, at den dyreste varebil, er den der holder stille. Derfor har vi udviklet Service- & Reparationsabonnementer til alle behov, som sikrer komplet tryghed og budgetsikkerhed for din virksomhed. Derudover, er Volkswagen Vejhjælp altid en fast del af vores abonnementer, hvor du kan få hjælp 24/7.

Vores abonnementer er landsdækkende, hvilket betyder, at du kan benytte alle vores Volkswagen Erhvervscentre i hele Danmark – uanset hvor din bil befinder sig, er der max 25 km* til nærmeste værksted. På den måde sikrer vi dig mest mulige oppetid, så du altid er godt kørende.

Du kan læse mere om vores forskellige abonnementer her. 

Om du søger ny bil, skal på værksted eller ønsker at høre mere om vores mange services, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer herunder. I menuerne øverst til venstre kan du se alle de forskellige modeller fra Volkswagen Erhvervsbiler, finde oplysninger om finansiering og bestille brochurer.

 

8dead13f-c043-42e3-8b61-87127ec7343b_638417990512830897.jpg

Volkswagen Erhvervsbiler nyhedsbrev

Tilmeld dig Volkswagen Erhvervsbilers nyhedsbrev og få nyeste information om alle vores modeller og dem, der er på vej.

Tilmeld dig Volkswagen Erhvervsbiler nyhedsbrev

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformationer

Volkswagen Silkeborg
Lillehøjvej 44
8600 Silkeborg

Tlf.: 86 82 00 01
E-mail: salg@semlerretail-silkeborg.dk

Åbningstider

I dag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 15:00