ID. Buzz med flere sæder, større batteri og længere rækkevidde til 419.995 kr.


  • Ny ID. Buzz med 25 cm længere akselafstand, syv sæder og længere rækkevidde til priser fra 419.995 kr.
  • Attraktiv privatleasing på syv-personers ID. Buzz Life med en månedlig ydelse fra 4.895*
  • ID. Buzz med kort akselafstand opgraderes med 286 hk elmotor, ny generation software og nyt infotainmentsystem til priser fra 389.995 kr.
  • ID. Buzz Life med kort akselafstand kan privatleases med en månedlig ydelse fra 4.495 kr.*
  • Den korte version af ID. Buzz tilbydes nu også som seks-personers
  • De nye ID. Buzz-varianter vil være ude hos Volkswagen-forhandlerne til september

Volkswagen udvider modelprogrammet og opgraderer den ikoniske og populære ID. Buzz. Nu introduceres den længe ventede lange version af ID. Buzz, der kommer med flere sæder, større batteri og længere rækkevidde. Sammen med en omfattende teknisk opgradering og nye attraktive priser favner den ikoniske ID. Buzz bredere og kan levere elektrisk mobilitet til kunder med et meget alsidigt kørselsbehov.

ID. Buzz har siden introduktionen i 2022 været tilbudt som en fem-personers MPV med 204 hk, men nu udvides modelprogrammet med henholdsvis en seks-personers version af den korte ID. Buzz samt en syv-personers 496 cm lang ID. Buzz, der kan opfylde rollen som rummelig familiebil for større familier eller erhvervsbil til taxi- eller shuttle-kørsel.

Lang ID. Buzz – elektrisk køreglæde for storfamilien

De 25 centimeter ekstra mellem akslerne i ID. Buzz giver plads til syv sæder fordelt på tre rækker i en 2+3+2 konfiguration. Anden sæderække består af et 40/60-opdelt bænksæde, der kan længdeforskydes med op til 200 mm, mens tredje sæderække består af to separate sæder, der ligeledes kan længdeforskydes, så der bliver et brugbart bagagerum bag tredje sæderække. De bageste sæder kan også foldes ned eller helt afmonteres og tages ud af bilen. Den lange version af ID. Buzz kan også uden merpris bestilles som en seks-personers med seks separate sæder i 2+2+2 konfiguration.

Den ekstra lange akselafstand i ID. Buzz giver ikke kun mere plads i kabinen, det giver også plads til et større 86 kWh batteri (netto), der giver en rækkevidde op til 468 km WLTP (i Life-versionen). Batteriet kan lynlade med op til 200 kW, hvor det tager 26 minutter at lade fra 10 til 80 % strøm på batteriet. Alle versioner af ID. Buzz – med undtagelse af GTX – er udstyret med en 286 hk/560 Nm stærk elmotor, der trækker på baghjulene og accelerer den fra 0 til 100 km/t på kun 7,9 sek.

En syv-personers ID. Buzz koster fra 419.995 kr. i Life-versionen, der kommer med udstyr som et infotainmentsystem med 12,9” touchskærm, 19” Tilburg letmetalfælge, 2-zoners klimaanlæg, opvarmelig forrude, adaptiv fartpilot og Park Assist. Den syv-personers ID. Buzz Life tilbydes også på privatleasing med en udbetaling på 15.000 kr. og en månedlig ydelse fra 4.895 kr. Leasingaftalen har en løbetid på 48 måneder med 10.000 km kørsel om året, og ønsker man et løfte kilometertallet til 15.000 om året, er merprisen i den månedlige ydelse 350 kr.

Ønskes elbetjente skydedøre og bagklap, IQ.LIGHT-matrix-forlygter, stor assistentpakke inkl. Travel Assist, 3-zoner klimaanlæg og elbetjente forsæder med massage fås alt dette i den syv-personers ID. Buzz Style til 499.995 kr. Denne version af ID. Buzz kan også privatleases med en udbetaling på 15.000 kr. og en månedlig ydelse på 5.995 kr.*

ID. Buzz – tekniske opgraderinger og skarpere priser

Den korte version af ID. Buzz, der har været på markedet siden introduktionen 2022, har sammen med introduktionen af den lange ID. Buzz fået en række markante opgraderinger. Den er udstyret med samme 286 hk/560 Nm stærke elektriske drivlinje, ny generation software og infotainmentsystemer med 12,9” touchskærm. Ydermere er batteriets energindhold øget fra 77 til 79 kWh, hvilket har øget rækkevidden fra 421 til 455 km (WLTP). Samtidig er ladekapaciteten ved lynladning løftet fra 170 til 185 kW, så en opladning fra 10 til 80 % strøm kun tager 26 minutter mod 30 minutter i forgængeren.

Alle disse tekniske opgraderinger tilbydes i ID. Buzz til priser, der gør den til et overordentligt rummeligt alternavtiv til en kompakt SUV. En fem-personers ID. Buzz Life koster nu fra 389.995 kr., og topversionen Style tilbydes til priser fra 459.995 kr. Ønsker man at privatlease, er den månedlige ydelse fra 4.495 kr. for en ID. Buzz Life og fra 5.595 kr. for Style-versionen – begge med en udbetaling på 15.000 kr.*

Volkswagen har også gjort den korte version af ID. Buzz endnu mere alsidig ved at introducere muligheden for at bestille den i en seks-personers-version. Sædeopstillingen består af tre sæderækker med to separate sæder på alle tre rækker, hvor de to bageste kan foldes ned eller afmonteres og tages ud af bilen. Merprisen for en seks-personers version af den korte ID. Buzz er 15.695 kr.

I forbindelse med introduktionen af de nye versioner og tekniske opgraderinger af ID. Buzz, har Volkswagen Erhvervsbiler også tilføjet et par attraktive og brugbare features på listen over ekstraudstyr. Det gælder fx head-up-display, støjdæmpende sideruder, el-betjente ruder i skydedørene og et stort panoramatag med smartglas. Nyt er også muligheden for at bestille ID. Buzz med varmepumpe (fra uge 42).

Med de mange tekniske opgraderinger, to karrosserivarianter, flere muligheder for konfigurationer af interiøret og skarpere priser gør ID. Buzz elektrisk mobilitet mere inspirerende, alsidig og attraktiv.

Du kan finde prisliste, privatleasingpriser og mere detaljeret information om de nye versioner af ID. Buzz her:

www.volkswagen.dk/idbuzz

*Priserne er for en privatleasing aftale med en 48 måneders løbetid og 10.000 km kørsel om året. Minimum bindingstid er 12 måneder.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk